Denk jij ook dat je meer uit je carrière kan halen, maar twijfel je of dit het juiste moment is? Dan ben je niet de enige! Uit onderzoek van Monsterboard onder de beroepsbevolking is gebleken dat 4 op de 10 werknemers toe is aan iets nieuws. Maar op dit moment voelt voor veel mensen veranderen als heel risicovol. Begrijpelijk! Het vergt aardig wat zelfvertrouwen om een stap te zetten. Maar kijk eens om je heen, je kent vast mensen die een mooie promotie hebben gemaakt of recent een nieuwe baan gevonden hebben.

Laat je inspireren

Wij denken dat een beetje inspiratie je al flink op weg kan helpen. Laat je inspireren door Tom Coronel, Arjan Vergeer en Barbera Wolfensberger, die je meenemen in hun verhalen. Hoe haal je alles uit je carriere? Wat hebben zij bereikt en hoe zijn ze daar gekomen? Hoe gingen ze met tegenslagen om en wat kan jij van ze leren? Ga voor beter en kijk gratis de webinars terug.

Laat ook tijdens het terugkijken van de webinars weten wat je er van vond door #gavoorbeter te gebruiken! Of lees de Tweets van andere kijkers terug door de hashtag op Twitter terug te zoeken.
Webinar Arjan Vergeer
Het webinar van Arjan Vergeer was een groot succes. Dit webinar is niet terug te kijken, maar u kunt wel het interview lezen dat we met hem hielden.
Webinar Tom Coronel
Altijd al voor jezelf willen beginnen? Kijk dan Tom's inspirerende verhaal over ondernemen. Met zijn ervaringen en adviezen over de etail en retail business.
Webinar Barbera Wolfensberger
Tijdens het interview gaf Barbera vele tips om te groeien in je carrière én je krijgt een kijkje in haar eigen weg naar succes.
Ga voor beter
Gian Zandona, Managing Director Monsterboard: "Laat je inspireren in je carrière en neem deel aan deze webinars!"
Ga voor beter
Arjan Vergeer, Businesscoach: "Succes begint met een keuze. Maar er zijn daarna nog wel een aantal acties nodig om het waar te maken. Die leg ik uit in mijn webinar."
Lees het interview